• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Charles Mingus (1922-1972)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Charles Mingus
Charles Mingus (1922-1972)

Charles Mingus (1922-1972)

Muzikant

Charles MINGUS (1922 - 1972)

Afro-Amerikaanse contrabassist, pianist, componist en orkestleider die vooral eind jaren vijftig en begin jaren zestig een van de toonaangevende figuren in de jazz was.

Aangeboden items
0
Verkochte items
4
Links
Favoriet
FA. 

Momenteel worden er helaas geen items van Charles Mingus (1922-1972) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Charles Mingus (1922-1972) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.

Ontdek Kunstveiling

undefined

Nieuw aanbod

undefined

Populaire items

undefined

Exclusief aanbod

undefined

Vanaf 1 euro bieden

undefined

Aftersale

undefined

CoBrA Kunst

undefined

Exclusieve Grafiek

undefined

Sculpturen & Objecten

undefined

Sieraden & Juwelen

undefined

Vinyl

Vinyl kopen van Charles Mingus

Wilt u graag vinyl kopen van Charles Mingus? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op de beste LP’s, exclusieve singles of zeldzame uitgaves op CD van Charles Mingus. Betaalbare en exclusieve vinyl kopen van Charles Mingus en andere bekende muzikanten is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle platen van Charles Mingus te koop bij Kunstveiling!

Volg het aanbod vinyl van Charles Mingus te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod vinyl van Charles Mingus te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Charles Mingus instellen als favoriet. Wanneer er nieuwe Charles Mingus vinyl in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle vinyl van uw favoriete muzikanten of kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk vinyl van Charles Mingus!

Waarom via Kunstveiling muziek op vinyl van Charles Mingus kopen?

Via Kunstveiling koopt u muziek op vinyl van Charles Mingus en andere erkende muzikanten tegen veilingprijzen. Vinyl kopen van Charles Mingus via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe items in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot vinyl, design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf vinyl van Charles Mingus of andere bands en muzikanten verkopen. Meer over het verkopen via Kunstveiling leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een LP van Charles Mingus? (H2)

Vinyl kopen van Charles Mingus begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een plaat van Charles Mingus, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het item, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op vinyl van Charles Mingus. Om meer kans te maken om de LP van Charles Mingus te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het item helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere muziek van Charles Mingus! Let op: lees voordat u gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.