Charlotte Mutsaers (1942)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Charlotte Mutsaers
Charlotte Mutsaers (1942)

Charlotte Mutsaers (1942)

Kunstenaar

Charlotte Mutsaers werd geboren als dochter van de kunsthistoricus Barend Mutsaers, die werkzaam was aan de Universiteit Utrecht. Na haar gymnasiumopleiding ging ze eerst Nederlands studeren in Amsterdam, waarna ze docente Nederlands werd aan het Hoger beroepsonderwijs. Ondertussen doorliep ze de avondopleiding tekenen en schilderen aan de Gerrit Rietveld Academie, eveneens in Amsterdam. Kort na haar eindexamen in schilderen en vrije grafiek werd ze vrijwel onmiddellijk als docente schilderen aan deze academie benoemd. Ze heeft er meer dan tien jaar les gegeven. Behalve schilderijen en grafiek heeft Mutsaers ook postzegels ontworpen, illustraties gemaakt voor de Boekenbijlage van Vrij Nederland en talloze boeken van een omslag voorzien. Haar schilderijen werden onder meer geëxposeerd bij Piet Clement, in het Frans Hals Museum te Haarlem, het Gemeentemuseum van Arnhem, de Nieuwe Kerk te Amsterdam en Museum de Beyerd te Breda.

Aangeboden items
0
Verkochte items
19
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Charlotte Mutsaers (1942) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 19 items van Charlotte Mutsaers (1942) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 54 mensen die Charlotte Mutsaers (1942) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Charlotte Mutsaers

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Charlotte Mutsaers? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Charlotte Mutsaers. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Charlotte Mutsaers en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Charlotte Mutsaers te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Charlotte Mutsaers!

Volg het aanbod kunst van Charlotte Mutsaers te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Charlotte Mutsaers te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Charlotte Mutsaers instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Charlotte Mutsaers kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Charlotte Mutsaers!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Charlotte Mutsaers kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Charlotte Mutsaers en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Charlotte Mutsaers via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Charlotte Mutsaers of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Charlotte Mutsaers?

Kunst kopen van Charlotte Mutsaers begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Charlotte Mutsaers, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Charlotte Mutsaers. Om meer kans te maken om de Charlotte Mutsaers te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Charlotte Mutsaers! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.