Chris Snijders (1881-1943)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Chris Snijders
Chris Snijders (1881-1943)

Chris Snijders (1881-1943)

Kunstenaar

Christiaan Pieter (chris) SNIJDERS: (Rotterdam 1881 - Rotterdam 1943)

De autodidact Chris Snijders, geboren in 1881, woonde en werkte vrijwel zijn hele leven in Rotterdam. Hij schilderde voornamelijk stadsgezichten, havengezichten en landschappen in en rond zijn woonplaats. Ook zijn van hem landschappen in Noord-Afrika en Zeeland en stadsgezichten van Brugge bekend.bron; rkd , scheen

Aangeboden items
1
Verkochte items
19
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Chris Snijders - Rotterdam Noordblaak met Lutherse kerk en Vishal kopen? Bied vanaf 30!
Chris Snijders (1881-1943) Nederlands Rotterdam Noordblaak met Lutherse kerk en Vishal
TechniekEts
Afmetingen40 x 51 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 30
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Chris Snijders

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Chris Snijders? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Chris Snijders. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Chris Snijders en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Chris Snijders te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Chris Snijders!

Volg het aanbod kunst van Chris Snijders te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Chris Snijders te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Chris Snijders instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Chris Snijders kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Chris Snijders!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Chris Snijders kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Chris Snijders en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Chris Snijders via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Chris Snijders of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Chris Snijders?

Kunst kopen van Chris Snijders begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Chris Snijders, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Chris Snijders. Om meer kans te maken om de Chris Snijders te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Chris Snijders! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.