Christian Silvain (1950)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Christian Silvain
Christian Silvain (1950)

Christian Silvain (1950)

Kunstenaar

Christian SILVAIN

BEELDHOUWER, GRAFICUS, TEKENAAR EN SCHILDER

Geboren te Eupen in 1950.

Opleiding:

Autodidact

Door: Arthur Brouwers

Aangeboden items
2
Verkochte items
120
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
FA. (36 x Favoriet)
filters
Christian Silvain - mort à Venise (r7) kopen? Bied vanaf 170!
Christian Silvain (1950) Belgisch mort à Venise (r7)
TechniekEts
Afmetingen59 cm x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 170
Bied mee Bied mee
FA. (6)
Christian Silvain - The bird kopen? Bied vanaf 5000!
Christian Silvain (1950) Belgisch The bird
TechniekOlieverf
Afmetingen180 cm x 120 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
Openingsbod
€ 5.000
Bied mee Bied mee
FA. (5)

Kunst kopen van Christian Silvain

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Christian Silvain? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Christian Silvain. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Christian Silvain en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Christian Silvain te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Christian Silvain!

Volg het aanbod kunst van Christian Silvain te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Christian Silvain te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Christian Silvain instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Christian Silvain kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Christian Silvain!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Christian Silvain kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Christian Silvain en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Christian Silvain via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Christian Silvain of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Christian Silvain?

Kunst kopen van Christian Silvain begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Christian Silvain, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Christian Silvain. Om meer kans te maken om de Christian Silvain te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Christian Silvain! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.