Christine Comyn (1957)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Christine Comyn
Christine Comyn (1957)

Christine Comyn (1957)

Kunstenaar

Christine COMYN (1957)

Aangeboden items
1
Verkochte items
34
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
filters
Christine Comyn - turende vrouw kopen? Bied vanaf 175!
Christine Comyn (1957) Belgisch turende vrouw
TechniekGemengde Druktechniek
Afmetingen109 x 90 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Huidig bod
€ 175
1 bieding
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Christine Comyn

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Christine Comyn? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Christine Comyn. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Christine Comyn en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Christine Comyn te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Christine Comyn!

Volg het aanbod kunst van Christine Comyn te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Christine Comyn te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Christine Comyn instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Christine Comyn kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Christine Comyn!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Christine Comyn kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Christine Comyn en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Christine Comyn via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Christine Comyn of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Christine Comyn?

Kunst kopen van Christine Comyn begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Christine Comyn, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Christine Comyn. Om meer kans te maken om de Christine Comyn te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Christine Comyn! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.