Claude Gaveau (1940)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Claude Gaveau
Claude Gaveau (1940)

Claude Gaveau (1940)

Kunstenaar

Claude GAVEAU (1940)

Aangeboden items
1
Verkochte items
2
Nationaliteit
Frans Frans  
Links
Favoriet
filters
Claude Gaveau - Olieverf op doek, Zonder titel - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 350!
Claude Gaveau (1940) Frans Olieverf op doek, Zonder titel - Ingelijst (Groot)
TechniekOlieverf
Afmetingen118 x 118 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 350
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Claude Gaveau

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Claude Gaveau? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Claude Gaveau. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Claude Gaveau en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Claude Gaveau te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Claude Gaveau!

Volg het aanbod kunst van Claude Gaveau te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Claude Gaveau te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Claude Gaveau instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Claude Gaveau kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Claude Gaveau!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Claude Gaveau kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Claude Gaveau en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Claude Gaveau via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Claude Gaveau of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Claude Gaveau?

Kunst kopen van Claude Gaveau begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Claude Gaveau, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Claude Gaveau. Om meer kans te maken om de Claude Gaveau te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Claude Gaveau! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.