Conny Sprinkhuizen (1960)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Conny Sprinkhuizen
Conny Sprinkhuizen (1960)

Conny Sprinkhuizen (1960)

Kunstenaar

Conny SPRINKHUIZEN (Scheveningen, 1960)

Aangeboden items
1
Verkochte items
7
Nationaliteit
Duits Duits  
Links
Favoriet
filters
Conny Sprinkhuizen - koeien, stier en pink, ''Achter vaders broek''. kopen? Bied vanaf 55!
Conny Sprinkhuizen (1960) Duits koeien, stier en pink, ''Achter vaders broek''.
TechniekZeefdruk
Afmetingen58.5 x 75 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 55
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Conny Sprinkhuizen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Conny Sprinkhuizen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Conny Sprinkhuizen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Conny Sprinkhuizen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Conny Sprinkhuizen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Conny Sprinkhuizen!

Volg het aanbod kunst van Conny Sprinkhuizen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Conny Sprinkhuizen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Conny Sprinkhuizen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Conny Sprinkhuizen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Conny Sprinkhuizen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Conny Sprinkhuizen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Conny Sprinkhuizen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Conny Sprinkhuizen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Conny Sprinkhuizen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Conny Sprinkhuizen?

Kunst kopen van Conny Sprinkhuizen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Conny Sprinkhuizen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Conny Sprinkhuizen. Om meer kans te maken om de Conny Sprinkhuizen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Conny Sprinkhuizen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.