Constant Artz (1870-1951)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Constant Artz
Constant Artz (1870-1951)

Constant Artz (1870-1951)

Kunstenaar

Constant ARTZ (Parijs, 1870 - Soestdijk, 1951)

Aangeboden items
1
Verkochte items
7
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Constant Artz - '' moedereend en de kuikenbak'' kopen? Bied vanaf 1750!
Constant Artz (1870-1951) Nederlands '' moedereend en de kuikenbak''
TechniekOlieverf
Afmetingen58 cm x 78 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 1.750
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Constant Artz

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Constant Artz? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Constant Artz. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Constant Artz en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Constant Artz te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Constant Artz!

Volg het aanbod kunst van Constant Artz te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Constant Artz te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Constant Artz instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Constant Artz kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Constant Artz!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Constant Artz kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Constant Artz en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Constant Artz via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Constant Artz of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Constant Artz?

Kunst kopen van Constant Artz begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Constant Artz, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Constant Artz. Om meer kans te maken om de Constant Artz te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Constant Artz! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.