Coos Dieters (1946)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Coos Dieters
Coos Dieters (1946)

Coos Dieters (1946)

Coos DIETERS (Scheemda 1946)

Aangeboden items
2
Verkochte items
37
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Coos Dieters - gemengde techniek op papier | 'Portret' | 1987 kopen? Bied vanaf 35!
Coos Dieters (1946) Nederlands gemengde techniek op papier | 'Portret' | 1987
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen28 x 25 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 35
Bied mee Bied mee
Coos Dieters - handgesigneerde zeefdruk | 'Bed III' | 1976 kopen? Bied vanaf 40!
Coos Dieters (1946) Nederlands handgesigneerde zeefdruk | 'Bed III' | 1976
TechniekZeefdruk
Afmetingen50 x 65 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 40
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Coos Dieters

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Coos Dieters? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Coos Dieters. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Coos Dieters en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Coos Dieters te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Coos Dieters!

Volg het aanbod kunst van Coos Dieters te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Coos Dieters te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Coos Dieters instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Coos Dieters kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Coos Dieters!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Coos Dieters kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Coos Dieters en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Coos Dieters via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Coos Dieters of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Coos Dieters?

Kunst kopen van Coos Dieters begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Coos Dieters, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Coos Dieters. Om meer kans te maken om de Coos Dieters te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Coos Dieters! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.