Cor Bouter (1888-1966)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Cor Bouter
Cor Bouter (1888-1966)

Cor Bouter (1888-1966)

Kunstenaar

Cor BOUTER woonde en werkte in Den Haag. Hij is een bekend schilder van in- en exterieurs met figuren in de stijl van de Haagse School schilders, zoals Bernardus Johannes Blommers en Jozef Israels. Daarnaast schilderde Cor Bouter stadsgezichten in de trant van Klinkenberg. Ook was hij een bekend landschapschilder. Veel van zijn werk werd verkocht in Amerika en Canada, dikwijls onder het pseudoniem: C. Hendriks, C. Verschuur of C. Willems.

Aangeboden items
0
Verkochte items
13
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (12 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Cor Bouter (1888-1966) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 13 items van Cor Bouter (1888-1966) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 12 mensen die Cor Bouter (1888-1966) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Cor Bouter

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Cor Bouter? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Cor Bouter. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Cor Bouter en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Cor Bouter te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Cor Bouter!

Volg het aanbod kunst van Cor Bouter te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Cor Bouter te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Cor Bouter instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Cor Bouter kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Cor Bouter!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Cor Bouter kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Cor Bouter en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Cor Bouter via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Cor Bouter of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Cor Bouter?

Kunst kopen van Cor Bouter begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Cor Bouter, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Cor Bouter. Om meer kans te maken om de Cor Bouter te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Cor Bouter! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.