Cor de Wolff (1889-1963)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Cor de Wolff
Cor de Wolff (1889-1963)

Cor de Wolff (1889-1963)

Kunstenaar

Cor de WOLFF (Middelburg 1889 - Amsterdam 1963)

De Wolff begon zijn artistieke carri_re met batiks en houtsnedes. Later legde hij zich toe op schilderen en beoefende een breed scala aan grafische technieken. Zijn favoriete onderwerpen waren kermissen, kroegjes, markten e.d., onderwerpen waarbij veel mensen, vaak op vermakelijke wijze, betrokken zijn.Veel van zijn werk berust bij het Centraal Museum in Utrecht, maar vooral bij particuliere verzamelaars.

Aangeboden items
1
Verkochte items
51
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Cor de Wolff - Ruïne - Ets kopen? Bied vanaf 40!
Cor de Wolff (1889-1963) Nederlands Ruïne - Ets
TechniekEts
Afmetingen25 x 39 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 40
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Cor de Wolff

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Cor de Wolff? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Cor de Wolff. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Cor de Wolff en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Cor de Wolff te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Cor de Wolff!

Volg het aanbod kunst van Cor de Wolff te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Cor de Wolff te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Cor de Wolff instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Cor de Wolff kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Cor de Wolff!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Cor de Wolff kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Cor de Wolff en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Cor de Wolff via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Cor de Wolff of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Cor de Wolff?

Kunst kopen van Cor de Wolff begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Cor de Wolff, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Cor de Wolff. Om meer kans te maken om de Cor de Wolff te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Cor de Wolff! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.