Cor van der Woerd (1901-1994)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Cor van der Woerd
Cor van der Woerd (1901-1994)

Cor van der Woerd (1901-1994)

Kunstenaar

Cor van der WOERD (Nijkerk 1901 - Arnhem 1994)

Cornelis Marinus van der Woerd werd op 20 september 1901 in Nijkerk geboren en overleed in 1994. Woonde en werkte in Oosterbeek. Hij was een begaafd etser:vooral etsen, stadsgezichten, landschappen en non-figuratie. Hij was lid van " Punt '62" te Oosterbeek. Van der Woerd had tentoonstellingen in verschillende plaatsen o.a. Delft, Bocholt, Deventer zutphen .

Aangeboden items
2
Verkochte items
48
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (12 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Cor van der Woerd - WIERDEN BOERENSCHUUR kopen? Bied vanaf 30!
Cor van der Woerd - WIERDEN BOERENSCHUURGrafiek (handgesigneerd)

Geplaatst dooreppie

Eindtijd 23-11-2022 om 22:05

Periode1945 t/m 1999
TechniekEts
Afmetingen45 cm x 67 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Cor van der Woerd - Toren Winterswijk - ets kopen? Bied vanaf 20!
Cor van der Woerd - Toren Winterswijk - etsGrafiek (handgesigneerd)

Geplaatst doorMiles

Eindtijd 28-11-2022 om 20:37

Periode1945 t/m 1999
TechniekEts
Afmetingen42 cm x 30 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Cor van der Woerd

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Cor van der Woerd? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Cor van der Woerd. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Cor van der Woerd en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Cor van der Woerd te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Cor van der Woerd!

Volg het aanbod kunst van Cor van der Woerd te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Cor van der Woerd te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Cor van der Woerd instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Cor van der Woerd kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Cor van der Woerd!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Cor van der Woerd kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Cor van der Woerd en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Cor van der Woerd via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Cor van der Woerd of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Cor van der Woerd?

Kunst kopen van Cor van der Woerd begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Cor van der Woerd, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Cor van der Woerd. Om meer kans te maken om de Cor van der Woerd te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Cor van der Woerd! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.