Damien Hirst (1965)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Damien Hirst
Damien Hirst (1965)

Damien Hirst (1965)

Kunstschilder, Beeldhouwer, Graficus, Tekenaar

Damien HIRST (Bristol, 1965)

Aangeboden items
2
Verkochte items
47
Nationaliteit
Engels Engels  
Links
Favoriet
filters
Damien Hirst - gesigneerd uitgave van "Beyond Belief " kopen? Bied vanaf 189!
Damien Hirst (1965) Engels gesigneerd uitgave van "Beyond Belief "
TechniekHardcover
Afmetingen28 x 22 cm (h x b)
Openingsbod
€ 189
Bied mee Bied mee
Damien Hirst - MORTUARY , - hand-signed - titled - numbered - kopen? Bied vanaf 2000!
Damien Hirst (1965) Engels MORTUARY , - hand-signed - titled - numbered -
TechniekComputerprint
Afmetingen84 x 126 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 2.000
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Damien Hirst

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Damien Hirst? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Damien Hirst. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Damien Hirst en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Damien Hirst te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Damien Hirst!

Volg het aanbod kunst van Damien Hirst te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Damien Hirst te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Damien Hirst instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Damien Hirst kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Damien Hirst!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Damien Hirst kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Damien Hirst en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Damien Hirst via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Damien Hirst of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Damien Hirst?

Kunst kopen van Damien Hirst begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Damien Hirst, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Damien Hirst. Om meer kans te maken om de Damien Hirst te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Damien Hirst! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.