Delphine Boël (1968)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Delphine Boël
Delphine Boël (1968)

Delphine Boël (1968)

Kunstschilder, Designer

Delphine BOËL (Ukkel 1968)

Officiële naam: Delphine van Sasken-Coburg

Biografie

Boël is de buitenechtelijke dochter van koning Albert van België en Sybille barones de Selys-Longchamps. Haar werk verwijst vaak naar het koninklijkhuis en thema's daaromheen.

Exposities en prijzen

In 2003 nam zij deel aan de biennale van Venetië.

Aangeboden items
1
Verkochte items
87
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
filters
Delphine Boël - The Art Of Not Giving A Fuck kopen? Bied vanaf 4500!
Delphine Boël (1968) Belgisch The Art Of Not Giving A Fuck
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen41 cm x 37 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGlas
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 4.500
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Delphine Boël

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Delphine Boël? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Delphine Boël. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Delphine Boël en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Delphine Boël te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Delphine Boël!

Volg het aanbod kunst van Delphine Boël te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Delphine Boël te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Delphine Boël instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Delphine Boël kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Delphine Boël!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Delphine Boël kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Delphine Boël en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Delphine Boël via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Delphine Boël of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Delphine Boël?

Kunst kopen van Delphine Boël begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Delphine Boël, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Delphine Boël. Om meer kans te maken om de Delphine Boël te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Delphine Boël! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.