Dick Tasma (1951-2013)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Dick Tasma
Dick Tasma (1951-2013)

Dick Tasma (1951-2013)

Kunstenaar

Dick TASMA (1951 - 2013)

Aangeboden items
3
Verkochte items
7
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Dick Tasma - FIGURATIE / KLEURLITHO / 66x51cm / SIG / 1998 kopen? Bied vanaf 25!
Dick Tasma (1951-2013) Nederlands FIGURATIE / KLEURLITHO / 66x51cm / SIG / 1998
TechniekLitho
Afmetingen66 x 51 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 25
Bied mee Bied mee
Dick Tasma - Vocabulaire kopen? Bied vanaf 1250!
Dick Tasma (1951-2013) Nederlands Vocabulaire
TechniekOlieverf
Afmetingen150 x 170 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstOp Spieraam
Openingsbod
€ 1.250
Bied mee Bied mee
Dick Tasma - Ritevaart kopen? Bied vanaf 75!
Dick Tasma (1951-2013) Nederlands Ritevaart
TechniekLitho
Afmetingen53.5 x 38 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 75
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Dick Tasma

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Dick Tasma? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Dick Tasma. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Dick Tasma en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Dick Tasma te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Dick Tasma!

Volg het aanbod kunst van Dick Tasma te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Dick Tasma te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Dick Tasma instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Dick Tasma kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Dick Tasma!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Dick Tasma kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Dick Tasma en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Dick Tasma via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Dick Tasma of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Dick Tasma?

Kunst kopen van Dick Tasma begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Dick Tasma, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Dick Tasma. Om meer kans te maken om de Dick Tasma te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Dick Tasma! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.