Dodog Soeseno (1954)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Dodog Soeseno
Dodog Soeseno (1954)

Dodog Soeseno (1954)

Kunstenaar

Dodog SOESENO (Surabaya 1954)

Schilder, graficus.

Woont en werkt in Utrecht en Japan.

In 1980 kwam Soeseno van Indonesie naar Nederland. Deze verschillende culturen worden in Soeseno’s werk tot een mythische vormtaal gemaakt. Zijn Indonesische herkomst is te zien aan het kleurgebruik waarmee hij zijn fantasiewereld in zijn kunst uit. Soeseno hanteert hierbij verschillende technieken.

Exposities en prijzen:

Het werk van Soeseno is, naast meerdere malen in Nederland, Indonesië en Japan, ook geëxposeerd in Canada en Italië.

Aangeboden items
0
Verkochte items
89
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Dodog Soeseno (1954) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 89 items van Dodog Soeseno (1954) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 17 mensen die Dodog Soeseno (1954) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Dodog Soeseno

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Dodog Soeseno? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Dodog Soeseno. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Dodog Soeseno en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Dodog Soeseno te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Dodog Soeseno!

Volg het aanbod kunst van Dodog Soeseno te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Dodog Soeseno te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Dodog Soeseno instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Dodog Soeseno kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Dodog Soeseno!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Dodog Soeseno kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Dodog Soeseno en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Dodog Soeseno via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Dodog Soeseno of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Dodog Soeseno?

Kunst kopen van Dodog Soeseno begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Dodog Soeseno, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Dodog Soeseno. Om meer kans te maken om de Dodog Soeseno te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Dodog Soeseno! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.