Ellen Meuwese (1948)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Ellen Meuwese
Ellen Meuwese (1948)

Ellen Meuwese (1948)

Kunstenaar

Ellen MEUWESE (Sittard 1948)

Meuwese woont in Heemstede. Opleiding Academie Artibus, Utrecht. Zeer bekend van mens- en dierfiguren. Werk in opdracht voor (inter)nationale bedrijven met exposities in het hele land.

Aangeboden items
0
Verkochte items
119
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Ellen Meuwese (1948) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 119 items van Ellen Meuwese (1948) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 38 mensen die Ellen Meuwese (1948) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Ellen Meuwese

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ellen Meuwese? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ellen Meuwese. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ellen Meuwese en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ellen Meuwese te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ellen Meuwese!

Volg het aanbod kunst van Ellen Meuwese te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ellen Meuwese te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ellen Meuwese instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ellen Meuwese kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ellen Meuwese!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ellen Meuwese kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ellen Meuwese en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ellen Meuwese via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ellen Meuwese of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ellen Meuwese?

Kunst kopen van Ellen Meuwese begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ellen Meuwese, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ellen Meuwese. Om meer kans te maken om de Ellen Meuwese te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ellen Meuwese! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.