• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Elma van Haren (1954)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Elma van Haren
Elma van Haren (1954)

Elma van Haren (1954)

Kunstenaar

Elma van Haren (Roosendaal, 1954) is een Nederlandse dichteres en beeldend kunstenares. Ze studeerde aan de kunstacademie te 's-Hertogenbosch bij oa. Eugene Brands en Ger Lataster. In 1988 verscheen haar debuutbundel De reis naar het welkom geheten, waarvoor ze de C. Buddingh'-prijs ontving op Poetry International in Rotterdam. In 1997 kreeg ze de Jan Campertprijs voor de bundel Grondstewardess. Sinds de dichtbundel De wiedeweerga (1998) schrijft ze ook voor kinderen. Sinds 2003 is ze jurylid van de P.C. Hooft-prijs. Haar beeldend werk is in de collectie van het Stedelijk Museum Amsterdam, AMC, en belangrijke particuliere verzamelingen in Nederland en België. Zij was een van de kunstenaars van de tentoonstelling TEGENLICHT in het SMAK te Gent met onder meer Honoré d'O, Narcisse Tordoir, Ann Veronica Janssens, Gert Robijns, Jacques Charlier in 2010.

Aangeboden items
1
Verkochte items
8
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (2 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Elma van Haren - zonder titel kopen? Bied vanaf 45!
Elma van Haren - zonder titelSchilderij

Geplaatst doorPrivateartcollector

Eindtijd 09-10-2022 om 19:36

Periode1945 t/m 1999
TechniekGouache
Afmetingen82 cm x 69 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Elma van Haren

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Elma van Haren? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Elma van Haren. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Elma van Haren en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Elma van Haren te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Elma van Haren!

Volg het aanbod kunst van Elma van Haren te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Elma van Haren te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Elma van Haren instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Elma van Haren kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Elma van Haren!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Elma van Haren kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Elma van Haren en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Elma van Haren via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Elma van Haren of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Elma van Haren?

Kunst kopen van Elma van Haren begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Elma van Haren, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Elma van Haren. Om meer kans te maken om de Elma van Haren te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Elma van Haren! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.