Emil Kotrba (1912-1983)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Emil Kotrba
Emil Kotrba (1912-1983)

Emil Kotrba (1912-1983)

Kunstenaar

Emil KOTRBA (Znojmo 1912 - Praag 1983)

Aangeboden items
0
Verkochte items
8
Nationaliteit
Tsjechisch Tsjechisch  
Links
Favoriet
FA. (2 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Emil Kotrba (1912-1983) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Emil Kotrba (1912-1983) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Emil Kotrba

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Emil Kotrba? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Emil Kotrba. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Emil Kotrba en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Emil Kotrba te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Emil Kotrba!

Volg het aanbod kunst van Emil Kotrba te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Emil Kotrba te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Emil Kotrba instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Emil Kotrba kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Emil Kotrba!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Emil Kotrba kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Emil Kotrba en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Emil Kotrba via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Emil Kotrba of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Emil Kotrba?

Kunst kopen van Emil Kotrba begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Emil Kotrba, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Emil Kotrba. Om meer kans te maken om de Emil Kotrba te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Emil Kotrba! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.