Emilio Kruithof (1969)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Emilio Kruithof
Emilio Kruithof (1969)

Emilio Kruithof (1969)

Kunstenaar

Emilio KRUITHOF (Monster, 1969)

Aangeboden items
1
Verkochte items
62
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Emilio Kruithof - Zeefdruk: Sold all my evil motives - 2006(groot werk!) kopen? Bied vanaf 150!
Emilio Kruithof (1969) Nederlands Zeefdruk: Sold all my evil motives - 2006(groot werk!)
TechniekZeefdruk
Afmetingen95 x 94 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 150
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Emilio Kruithof

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Emilio Kruithof? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Emilio Kruithof. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Emilio Kruithof en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Emilio Kruithof te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Emilio Kruithof!

Volg het aanbod kunst van Emilio Kruithof te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Emilio Kruithof te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Emilio Kruithof instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Emilio Kruithof kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Emilio Kruithof!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Emilio Kruithof kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Emilio Kruithof en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Emilio Kruithof via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Emilio Kruithof of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Emilio Kruithof?

Kunst kopen van Emilio Kruithof begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Emilio Kruithof, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Emilio Kruithof. Om meer kans te maken om de Emilio Kruithof te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Emilio Kruithof! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.