Ennio Morlotti (1910-1992)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Ennio Morlotti
Ennio Morlotti (1910-1992)

Ennio Morlotti (1910-1992)

Ennio MORLOTTI (Lecco 1910 - Milaan 1992)

Aangeboden items
1
Verkochte items
2
Nationaliteit
Italiaans Italiaans  
Links
Favoriet
filters
Ennio Morlotti - Mooie gesigneerde litho - Kleine oplage III/XXV kopen? Bied vanaf 75!
Ennio Morlotti (1910-1992) Italiaans Mooie gesigneerde litho - Kleine oplage III/XXV
Techniek Litho
Afmetingen 50 x 70 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Openingsbod
€ 75
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Ennio Morlotti

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ennio Morlotti? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ennio Morlotti. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ennio Morlotti en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ennio Morlotti te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ennio Morlotti!

Volg het aanbod kunst van Ennio Morlotti te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ennio Morlotti te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ennio Morlotti instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ennio Morlotti kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ennio Morlotti!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ennio Morlotti kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ennio Morlotti en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ennio Morlotti via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ennio Morlotti of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ennio Morlotti?

Kunst kopen van Ennio Morlotti begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ennio Morlotti, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ennio Morlotti. Om meer kans te maken om de Ennio Morlotti te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ennio Morlotti! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.