Eric Wittenberns (1951)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Eric Wittenberns
Eric Wittenberns (1951)

Eric Wittenberns (1951)

Kunstenaar

Geboren 16.11.1951 te Indonesië. Opleiding Academie Artibus, Utrecht. Schilder en graficus.

Aangeboden items
2
Verkochte items
9
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Eric Wittenberns - DE PUNTER SOESTERBERG kopen? Bied vanaf 30!
Eric Wittenberns (1951) Nederlands DE PUNTER SOESTERBERG
TechniekEts
Afmetingen9.5 x 16.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstAlleen in Passe-partout
Openingsbod
€ 30
Bied mee Bied mee
Eric Wittenberns - LANDSCHAP kopen? Bied vanaf 30!
Eric Wittenberns (1951) Nederlands LANDSCHAP
TechniekEts
Afmetingen15 x 11 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstAlleen in Passe-partout
Openingsbod
€ 30
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Eric Wittenberns

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Eric Wittenberns? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Eric Wittenberns. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Eric Wittenberns en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Eric Wittenberns te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Eric Wittenberns!

Volg het aanbod kunst van Eric Wittenberns te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Eric Wittenberns te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Eric Wittenberns instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Eric Wittenberns kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Eric Wittenberns!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Eric Wittenberns kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Eric Wittenberns en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Eric Wittenberns via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Eric Wittenberns of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Eric Wittenberns?

Kunst kopen van Eric Wittenberns begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Eric Wittenberns, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Eric Wittenberns. Om meer kans te maken om de Eric Wittenberns te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Eric Wittenberns! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.