Erich Smodics (1941)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Erich Smodics
Erich Smodics (1941)

Erich Smodics (1941)

Kunstenaar

Erich SMODICS (1941)

Aangeboden items
3
Verkochte items
14
Nationaliteit
Duits Duits  
Links
Favoriet
FA. (3 x Favoriet)
filters
Erich Smodics - Surrealer Akt, 1979 kopen? Bied vanaf 180!
Erich Smodics (1941) Duits Surrealer Akt, 1979
TechniekEts
Afmetingen49.5 cm x 40.7 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 180
Bied mee Bied mee
FA. 
Erich Smodics - OHNE TITEL , Aquatinta 1972 kopen? Bied vanaf 150!
Erich Smodics (1941) Duits OHNE TITEL , Aquatinta 1972
TechniekEts
Afmetingen24.5 cm x 20 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 150
Bied mee Bied mee
FA. 
Erich Smodics - AKTE , 1975 signiert . kopen? Bied vanaf 150!
Erich Smodics (1941) Duits AKTE , 1975 signiert .
TechniekEts
Afmetingen29.5 cm x 32 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 150
Bied mee Bied mee
FA. (1)

Kunst kopen van Erich Smodics

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Erich Smodics? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Erich Smodics. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Erich Smodics en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Erich Smodics te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Erich Smodics!

Volg het aanbod kunst van Erich Smodics te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Erich Smodics te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Erich Smodics instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Erich Smodics kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Erich Smodics!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Erich Smodics kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Erich Smodics en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Erich Smodics via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Erich Smodics of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Erich Smodics?

Kunst kopen van Erich Smodics begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Erich Smodics, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Erich Smodics. Om meer kans te maken om de Erich Smodics te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Erich Smodics! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.