Erik Oldenhof (1951)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Erik Oldenhof
Erik Oldenhof (1951)

Erik Oldenhof (1951)

Erik OLDENHOF (1951)

Aangeboden items
1
Verkochte items
10
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Erik Oldenhof - Abstracte compositie ( met lijst) kopen? Bied vanaf 60!
Erik Oldenhof (1951) Nederlands Abstracte compositie ( met lijst)
Techniek Hout/Linosnede
Afmetingen 33 x 43 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 60
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Erik Oldenhof

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Erik Oldenhof? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Erik Oldenhof. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Erik Oldenhof en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Erik Oldenhof te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Erik Oldenhof!

Volg het aanbod kunst van Erik Oldenhof te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Erik Oldenhof te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Erik Oldenhof instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Erik Oldenhof kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Erik Oldenhof!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Erik Oldenhof kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Erik Oldenhof en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Erik Oldenhof via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Erik Oldenhof of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Erik Oldenhof?

Kunst kopen van Erik Oldenhof begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Erik Oldenhof, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Erik Oldenhof. Om meer kans te maken om de Erik Oldenhof te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Erik Oldenhof! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.