Etienne Bosch (1863-1933)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Etienne Bosch
Etienne Bosch (1863-1933)

Etienne Bosch (1863-1933)

Kunstenaar

Etienne BOSCH (Amsterdam 1863 - Den Haag 1933)

Aangeboden items
0
Verkochte items
17
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (10 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Etienne Bosch (1863-1933) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 17 items van Etienne Bosch (1863-1933) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Etienne Bosch

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Etienne Bosch? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Etienne Bosch. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Etienne Bosch en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Etienne Bosch te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Etienne Bosch!

Volg het aanbod kunst van Etienne Bosch te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Etienne Bosch te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Etienne Bosch instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Etienne Bosch kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Etienne Bosch!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Etienne Bosch kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Etienne Bosch en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Etienne Bosch via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Etienne Bosch of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Etienne Bosch?

Kunst kopen van Etienne Bosch begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Etienne Bosch, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Etienne Bosch. Om meer kans te maken om de Etienne Bosch te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Etienne Bosch! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.