Evert den Hartog (1949)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Evert den Hartog
Evert den Hartog (1949)

Evert den Hartog (1949)

Beeldhouwer

Evert den HARTOG (Groot-Ammers, 1949)

Aangeboden items
3
Verkochte items
15
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Evert den Hartog - Gepatineerd bronzen sculptuur: Leda en de Zwaan kopen? Bied vanaf 695!
Evert den Hartog (1949) Nederlands Gepatineerd bronzen sculptuur: Leda en de Zwaan
TechniekBrons
Afmetingen14 cm x 8 cm x 8 cm (h x b x d)
Gewicht1087 g
Openingsbod
€ 695
Bied mee Bied mee
Evert den Hartog - Gepatineerd bronzen beeld: "Stokpaardje - 1995 kopen? Bied vanaf 750!
Evert den Hartog (1949) Nederlands Gepatineerd bronzen beeld: "Stokpaardje - 1995
TechniekBrons
Afmetingen33 cm x 21 cm x 7 cm (h x b x d)
GesigneerdHandgesigneerd
Openingsbod
€ 750
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Evert den Hartog

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Evert den Hartog? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Evert den Hartog. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Evert den Hartog en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Evert den Hartog te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Evert den Hartog!

Volg het aanbod kunst van Evert den Hartog te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Evert den Hartog te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Evert den Hartog instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Evert den Hartog kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Evert den Hartog!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Evert den Hartog kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Evert den Hartog en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Evert den Hartog via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Evert den Hartog of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Evert den Hartog?

Kunst kopen van Evert den Hartog begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Evert den Hartog, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Evert den Hartog. Om meer kans te maken om de Evert den Hartog te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Evert den Hartog! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.