• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Fanny Mazure (1942)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Fanny Mazure

Fanny Mazure (1942)

Kunstenaar

Fanny MAZURE

Schilderes

Geboren in Den Haag, 1942

Opleiding:

Middelbare school in Den Haag AKI Academie in Enschede

Woont en werkt in Oudorp (Noord-Holland)

Fanny Mazure is een kunstenares die haar vele reizen als inspiratiebron neemt voor haar abstracte kunst. Als men verder kijkt dan de abstracte kunstwerken ziet men namelijk vaak oosterse invloeden. Volgens Fanny Mazure is een schilderij een ontdekkingsreis, waar je steeds weer nieuwe aspecten ontdekt. Haar werken werden tussen 1980 en 1990 door een galerie in Florida vertegenwoordigd.

Fanny Mazure woont en werkt in Oudorp, is geboren in Den Haag en heeft veel verschillende exposities in Nederland gehad, maar ook in het buitenland.

Door: Arthur Brouwers

Aangeboden items
0
Verkochte items
13
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (5 x Favoriet)

Momenteel worden er helaas geen items van Fanny Mazure (1942) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 13 items van Fanny Mazure (1942) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.

Ontdek Kunstveiling

undefined

Nieuw aanbod

undefined

Populaire items

undefined

Exclusief aanbod

undefined

Vanaf 1 euro bieden

undefined

Aftersale

undefined

CoBrA Kunst

undefined

Exclusieve Grafiek

undefined

Sculpturen & Objecten

undefined

Sieraden & Juwelen

undefined

Vinyl

Kunst kopen van Fanny Mazure

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Fanny Mazure? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Fanny Mazure. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Fanny Mazure en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Fanny Mazure te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Fanny Mazure!

Volg het aanbod kunst van Fanny Mazure te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Fanny Mazure te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Fanny Mazure instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Fanny Mazure kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Fanny Mazure!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Fanny Mazure kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Fanny Mazure en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Fanny Mazure via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Fanny Mazure of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Fanny Mazure?

Kunst kopen van Fanny Mazure begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Fanny Mazure, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Fanny Mazure. Om meer kans te maken om de Fanny Mazure te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Fanny Mazure! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.