Ferry Bunder
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Ferry Bunder
Ferry Bunder

Ferry Bunder

Kunstenaar

Ferry BUNDER (Almere)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Ferry Bunder - ets - 1979 kopen? Bied vanaf 25!
Ferry Bunder Nederlands ets - 1979
TechniekEts
Afmetingen31 cm x 42 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 25
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Ferry Bunder

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ferry Bunder? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ferry Bunder. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ferry Bunder en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ferry Bunder te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ferry Bunder!

Volg het aanbod kunst van Ferry Bunder te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ferry Bunder te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ferry Bunder instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ferry Bunder kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ferry Bunder!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ferry Bunder kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ferry Bunder en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ferry Bunder via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ferry Bunder of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ferry Bunder?

Kunst kopen van Ferry Bunder begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ferry Bunder, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ferry Bunder. Om meer kans te maken om de Ferry Bunder te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ferry Bunder! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.