Franciscus Leonardus Corsius (1933-2013)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Franciscus Leonardus Corsius
Franciscus Leonardus Corsius (1933-2013)

Franciscus Leonardus Corsius (1933-2013)

De schilder Corsius, Franciscus Leonardus (Frans) CORSIUS. Geboren 18 oktober 1933 te Den Haag. Na zijn opleiding aan de Haagse academie wilde Hij zich niet binden aan een werkplaats, maar de wereld beleven, in de ruimste zin des woords. Door zijn avonturen heeft Hij in Verscheidene Landen gewoond en Gewerkt o.a. Belgi_, Duitsland, Zwitserland en de USA. Maar hij heeft altijd de grote voorliefde behouden voor de 'Haagse school' en het impressionisme. Sinds zijn terugkomst in Nederland (1980) Hij heeft een eigen stijl ontwikkeld die getuigd van zijn liefde en interesse voor zijn oude vaderland. Zijn grote idool is Jozef Israels.Overleden 30-01-2013.

Aangeboden items
3
Verkochte items
8
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Franciscus Leonardus Corsius - Stratumseind - Eindhoven kopen? Bied vanaf 100!
Franciscus Leonardus Corsius (1933-2013) Nederlands Stratumseind - Eindhoven
TechniekOlieverf
Afmetingen98.5 x 78.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 100
Bied mee Bied mee
Franciscus Leonardus Corsius - Franciscus Leonardus Corsius, zeegezicht met zeilboot kopen? Bied vanaf 100!
Franciscus Leonardus Corsius (1933-2013) Nederlands Franciscus Leonardus Corsius, zeegezicht met zeilboot
TechniekOlieverf
Afmetingen50 x 40 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
Openingsbod
€ 100
Bied mee Bied mee
Franciscus Leonardus Corsius - Franciscus Leonardus Corsius, zeegezicht met zeilboot kopen? Bied vanaf 100!
Franciscus Leonardus Corsius (1933-2013) Nederlands Franciscus Leonardus Corsius, zeegezicht met zeilboot
TechniekOlieverf
Afmetingen50 x 40 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
Openingsbod
€ 100
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Franciscus Leonardus Corsius

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Franciscus Leonardus Corsius? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Franciscus Leonardus Corsius. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Franciscus Leonardus Corsius en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Franciscus Leonardus Corsius te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Franciscus Leonardus Corsius!

Volg het aanbod kunst van Franciscus Leonardus Corsius te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Franciscus Leonardus Corsius te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Franciscus Leonardus Corsius instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Franciscus Leonardus Corsius kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Franciscus Leonardus Corsius!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Franciscus Leonardus Corsius kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Franciscus Leonardus Corsius en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Franciscus Leonardus Corsius via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Franciscus Leonardus Corsius of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Franciscus Leonardus Corsius?

Kunst kopen van Franciscus Leonardus Corsius begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Franciscus Leonardus Corsius, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Franciscus Leonardus Corsius. Om meer kans te maken om de Franciscus Leonardus Corsius te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Franciscus Leonardus Corsius! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.