Franco Gentilini (1909-1981)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Franco Gentilini
Franco Gentilini (1909-1981)

Franco Gentilini (1909-1981)

Kunstenaar

Franco GENTILINI (Faenza 1909 - Rome 1981)

Aangeboden items
1
Verkochte items
3
Nationaliteit
Italiaans Italiaans  
Links
Favoriet
filters
Franco Gentilini - Giardani incantati, litho kopen? Bied vanaf 55!
Franco Gentilini (1909-1981) Italiaans Giardani incantati, litho
TechniekLitho
Afmetingen65 x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 55
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Franco Gentilini

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Franco Gentilini? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Franco Gentilini. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Franco Gentilini en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Franco Gentilini te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Franco Gentilini!

Volg het aanbod kunst van Franco Gentilini te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Franco Gentilini te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Franco Gentilini instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Franco Gentilini kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Franco Gentilini!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Franco Gentilini kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Franco Gentilini en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Franco Gentilini via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Franco Gentilini of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Franco Gentilini?

Kunst kopen van Franco Gentilini begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Franco Gentilini, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Franco Gentilini. Om meer kans te maken om de Franco Gentilini te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Franco Gentilini! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.