Frank Lengvenius (1952)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Frank Lengvenius
Frank Lengvenius (1952)

Frank Lengvenius (1952)

Frank LENGVENIUS (Brunssum 1952)

Schilder

Opleiding:

Van 1971 tot 1974 genoot Lengvenius zijn opleiding aan de Academie voor Beeldende Kunsten St. Joost in Breda.

Na zijn opleiding aan de academie keerde Frank Lengvenius terug naar de mijnstreek waar hij vandaan kwam, om zich te vestigen op de plek waar al op jonge leeftijd zijn liefde voor het schilderen ontstond. Hij heeft daar atelier gehouden in onder andere een oude melkfabriek en in een boerderij. Lengvenius wordt geïnspireerd door het leven in de stad; huizen, bruggen en ladders zijn terugkerende motieven. Aanvankelijk bestond zijn werk vooral uit zeer donkere kleuren; gaandeweg zijn heldere, uitbundige kleuren een grotere rol gaan spelen.

Aangeboden items
3
Verkochte items
329
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Frank Lengvenius - Zonder titel kopen? Bied vanaf 32!
Frank Lengvenius (1952) Nederlands Zonder titel
Techniek Zeefdruk
Afmetingen 57 x 45 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Openingsbod
€ 32
Bied mee Bied mee
Frank Lengvenius - Zonder titel kopen? Bied vanaf 38!
Frank Lengvenius (1952) Nederlands Zonder titel
Techniek Zeefdruk
Afmetingen 56 x 46 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Openingsbod
€ 38
Bied mee Bied mee
Frank Lengvenius - Zonder titel kopen? Bied vanaf 38!
Frank Lengvenius (1952) Nederlands Zonder titel
Techniek Zeefdruk
Afmetingen 80 x 66 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Openingsbod
€ 38
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Frank Lengvenius

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Frank Lengvenius? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Frank Lengvenius. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Frank Lengvenius en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Frank Lengvenius te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Frank Lengvenius!

Volg het aanbod kunst van Frank Lengvenius te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Frank Lengvenius te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Frank Lengvenius instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Frank Lengvenius kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Frank Lengvenius!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Frank Lengvenius kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Frank Lengvenius en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Frank Lengvenius via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Frank Lengvenius of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Frank Lengvenius?

Kunst kopen van Frank Lengvenius begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Frank Lengvenius, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Frank Lengvenius. Om meer kans te maken om de Frank Lengvenius te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Frank Lengvenius! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.