Frank van den Broeck (1950)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Frank van den Broeck
Frank van den Broeck (1950)

Frank van den Broeck (1950)

Kunstenaar

Frank VAN DEN BROECK (Eindhoven, 1950)

Eindhoven Nederland 1950, woont en werkt in Amsterdam.

‘Een weerbarstige tovenares die zich niet laat verdringen’ zo noemt Samuel Beckett in Proust de ‘onwillekeurige herinnering’. ‘Zij kiest zelf de tijd en de plaats voor de opvoering van haar wonderen.’ Voor het werk van Frank Van den Broeck zou dit tekstfragment een motto kunnen zijn. Alles wat onderdeel is van zijn herinnering, als terloops geregistreerd en opgeslagen in het geheugen, kan op een bepaald ogenblik tevoorschijn komen en zich aandienen als thema voor een van zijn tekeningen of schilderijen. Van den Broecks artistieke geheugen is een beweeglijk reservoir van potentiële motieven, dat getuigt van zijn belangstelling voor literatuur, muziek en beeldende kunsten, maar ook voor het leven van alledag. Van oorsprong is Van den Broeck een tekenaar. Tot 1983 werkte hij in potlood, houtskool of Siberisch krijt. In dat jaar kwam er kleur in het werk in de vorm van pastels. Later in de jaren tachtig ontstaan olieverfschilderijen en aquarellen, maar de motieven blijven in principe dezelfde. De schilderijen zijn meer doorwerkt en veel hermetischer dan de tekeningen, die letterlijk opener zijn. In prachtig golvende en vloeiende patronen van lijnen tekenen zich de min of meer figuratieve elementen af. Alle lijnen, alle handelingen van de hand blijven zichtbaar en herleidbaar.

Aangeboden items
3
Verkochte items
26
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Frank van den Broeck - Melodymakers(Giuseppe Verdi) kopen? Bied vanaf 50!
Frank van den Broeck (1950) Melodymakers(Giuseppe Verdi)
TechniekLitho
Afmetingen66 x 52 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
Frank van den Broeck - Amsterdam kopen? Bied vanaf 75!
Frank van den Broeck (1950) Nederlands Amsterdam
TechniekLitho
Afmetingen67 x 67 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 75
Bied mee Bied mee
Frank van den Broeck - Litho: 'Verdi' - 1995 kopen? Bied vanaf 59!
Frank van den Broeck (1950) Nederlands Litho: 'Verdi' - 1995
TechniekLitho
Afmetingen66 x 51.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 59
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Frank van den Broeck

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Frank van den Broeck? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Frank van den Broeck. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Frank van den Broeck en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Frank van den Broeck te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Frank van den Broeck!

Volg het aanbod kunst van Frank van den Broeck te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Frank van den Broeck te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Frank van den Broeck instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Frank van den Broeck kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Frank van den Broeck!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Frank van den Broeck kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Frank van den Broeck en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Frank van den Broeck via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Frank van den Broeck of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Frank van den Broeck?

Kunst kopen van Frank van den Broeck begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Frank van den Broeck, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Frank van den Broeck. Om meer kans te maken om de Frank van den Broeck te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Frank van den Broeck! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.