Frans Hollaardt (1916-1993)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Frans Hollaardt
Frans Hollaardt (1916-1993)

Frans Hollaardt (1916-1993)

Kunstenaar

Frans HOLLAARDT (Rotterdam 1916 - 1993 Den Haag)

Aangeboden items
2
Verkochte items
50
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Frans Hollaardt - Boeket, gouache kopen? Bied vanaf 40!
Frans Hollaardt (1916-1993) Nederlands Boeket, gouache
TechniekGouache
Afmetingen50 x 38 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 40
Bied mee Bied mee
Frans Hollaardt - Straatscène, olieverf op doek kopen? Bied vanaf 150!
Frans Hollaardt (1916-1993) Nederlands Straatscène, olieverf op doek
TechniekOlieverf
Afmetingen40 x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstOp Spieraam
Openingsbod
€ 150
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Frans Hollaardt

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Frans Hollaardt? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Frans Hollaardt. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Frans Hollaardt en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Frans Hollaardt te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Frans Hollaardt!

Volg het aanbod kunst van Frans Hollaardt te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Frans Hollaardt te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Frans Hollaardt instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Frans Hollaardt kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Frans Hollaardt!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Frans Hollaardt kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Frans Hollaardt en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Frans Hollaardt via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Frans Hollaardt of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Frans Hollaardt?

Kunst kopen van Frans Hollaardt begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Frans Hollaardt, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Frans Hollaardt. Om meer kans te maken om de Frans Hollaardt te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Frans Hollaardt! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.