Franscz Witte (1935)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Franscz Witte
Franscz Witte (1935)

Franscz Witte (1935)

Franscz WITTE (Texel 1935)

Franscz Witte werd geboren op Texel en volgde zijn opleiding aan de Stadsacademie in Tilburg en de Jan van Eyckacademie in Maastricht. Zijn inspiratie haalt hij uit zijn vele studiereizen naar onder meer Mexico, Nepal, Italie, Spanje, Ierland, IJsland, Canada en Frankrijk. Witte zoekt naar de structuren van het menselijke gedrag en vertaalt deze in zijn werk. Niet alleen de grotschilderingen van Altamira beroeren hem, maar ook de poëtische droombeelden van Marc Chagall, in wiens atelier hij enige tijd werkte.

Aangeboden items
4
Verkochte items
490
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Franscz Witte - zonder titel kopen? Bied vanaf 45!
Franscz Witte (1935) zonder titel
TechniekGouache
Afmetingen65 x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 45
Bied mee Bied mee
Franscz Witte - Le sentiment doré kopen? Bied vanaf 450!
Franscz Witte (1935) Nederlands Het gouden gevoel
TechniekAcryl
Afmetingen140 x 200 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 450
Bied mee Bied mee
Franscz Witte - Fille Morgane kopen? Bied vanaf 250!
Franscz Witte (1935) Nederlands Fata Morgana
TechniekAcryl
Afmetingen100 x 100 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 250
Bied mee Bied mee
Franscz Witte - Le sentiment doré kopen? Bied vanaf 450!
Franscz Witte (1935) Nederlands Het gouden gevoel
TechniekAcryl
Afmetingen140 x 200 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 450
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Franscz Witte

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Franscz Witte? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Franscz Witte. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Franscz Witte en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Franscz Witte te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Franscz Witte!

Volg het aanbod kunst van Franscz Witte te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Franscz Witte te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Franscz Witte instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Franscz Witte kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Franscz Witte!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Franscz Witte kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Franscz Witte en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Franscz Witte via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Franscz Witte of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Franscz Witte?

Kunst kopen van Franscz Witte begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Franscz Witte, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Franscz Witte. Om meer kans te maken om de Franscz Witte te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Franscz Witte! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.