Franz Meckl (1948)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Franz Meckl
Franz Meckl (1948)

Franz Meckl (1948)

Kunstenaar

Franz MECKL (1948)

Aangeboden items
2
Verkochte items
4
Nationaliteit
Duits Duits  
Links
Favoriet
FA. 
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Franz Meckl - Franz Meckl: Obstschale kopen? Bied vanaf 39!
Franz Meckl - Franz Meckl: ObstschaleGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorNimbus4
Eindtijd 07-02-2023 om 21:48
Jaartal1981
TechniekEts
Afmetingen49 cm x 39 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
IngelijstNiet Ingelijst

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Franz Meckl - Franz Meckl: Krug kopen? Bied vanaf 39!
Franz Meckl - Franz Meckl: KrugGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorNimbus4
Eindtijd 17-01-2023 om 22:05
Jaartal1981
TechniekEts
Afmetingen49 cm x 39 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Franz Meckl

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Franz Meckl? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Franz Meckl. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Franz Meckl en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Franz Meckl te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Franz Meckl!

Volg het aanbod kunst van Franz Meckl te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Franz Meckl te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Franz Meckl instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Franz Meckl kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Franz Meckl!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Franz Meckl kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Franz Meckl en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Franz Meckl via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Franz Meckl of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Franz Meckl?

Kunst kopen van Franz Meckl begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Franz Meckl, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Franz Meckl. Om meer kans te maken om de Franz Meckl te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Franz Meckl! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.