Fred Arends (1949)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Fred Arends
Fred Arends (1949)

Fred Arends (1949)

Kunstenaar

Fred ARENDS (Arnhem 1949)

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Fred Arends - Winterlandschap met schaatsers kopen? Bied vanaf 950!
Fred Arends (1949) Winterlandschap met schaatsers
TechniekOlieverf
Afmetingen83 x 103 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 950
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Fred Arends

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Fred Arends? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Fred Arends. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Fred Arends en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Fred Arends te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Fred Arends!

Volg het aanbod kunst van Fred Arends te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Fred Arends te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Fred Arends instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Fred Arends kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Fred Arends!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Fred Arends kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Fred Arends en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Fred Arends via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Fred Arends of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Fred Arends?

Kunst kopen van Fred Arends begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Fred Arends, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Fred Arends. Om meer kans te maken om de Fred Arends te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Fred Arends! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.