Fred Fritschij (1932)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Fred Fritschij
Fred Fritschij (1932)

Fred Fritschij (1932)

Kunstenaar

Fred FRITSCHIJ (Amsterdam 1932)

Aangeboden items
2
Verkochte items
6
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Fred Fritschij - Aquarel op papier | 'Bickerseiland Amsterdam' (UNIEK WERK) kopen? Bied vanaf 50!
Fred Fritschij (1932) Nederlands Aquarel op papier | 'Bickerseiland Amsterdam' (UNIEK WERK)
TechniekAquarel
Afmetingen39 x 51 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
Fred Fritschij - De Wittenkade kopen? Bied vanaf 100!
Fred Fritschij (1932) Nederlands De Wittenkade
TechniekAquarel
Afmetingen52 x 67 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 100
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Fred Fritschij

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Fred Fritschij? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Fred Fritschij. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Fred Fritschij en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Fred Fritschij te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Fred Fritschij!

Volg het aanbod kunst van Fred Fritschij te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Fred Fritschij te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Fred Fritschij instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Fred Fritschij kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Fred Fritschij!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Fred Fritschij kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Fred Fritschij en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Fred Fritschij via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Fred Fritschij of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Fred Fritschij?

Kunst kopen van Fred Fritschij begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Fred Fritschij, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Fred Fritschij. Om meer kans te maken om de Fred Fritschij te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Fred Fritschij! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.