Frenk van Heeswijk (1959)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Frenk van Heeswijk
Frenk van Heeswijk (1959)

Frenk van Heeswijk (1959)

Kunstenaar

Geboren: 1959 te Zaandam Frenk van Heeswijk heeft in de kunstwereld letterlijk en figuurlijk zijn stempel gedrukt op het gebied van de linoleumsnede. In 1989 had Van Heeswijk zijn eerste expositie in zijn thuisstad Zaandam. Zijn tekeningen en schilderijen konden toen benoemd worden als art brut of outsider art.

Aangeboden items
1
Verkochte items
16
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Frenk van Heeswijk - Vrachtwagens, linosnede kopen? Bied vanaf 35!
Frenk van Heeswijk (1959) Vrachtwagens, linosnede
TechniekHout/Linosnede
Afmetingen56 x 76 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 35
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Frenk van Heeswijk

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Frenk van Heeswijk? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Frenk van Heeswijk. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Frenk van Heeswijk en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Frenk van Heeswijk te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Frenk van Heeswijk!

Volg het aanbod kunst van Frenk van Heeswijk te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Frenk van Heeswijk te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Frenk van Heeswijk instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Frenk van Heeswijk kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Frenk van Heeswijk!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Frenk van Heeswijk kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Frenk van Heeswijk en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Frenk van Heeswijk via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Frenk van Heeswijk of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Frenk van Heeswijk?

Kunst kopen van Frenk van Heeswijk begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Frenk van Heeswijk, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Frenk van Heeswijk. Om meer kans te maken om de Frenk van Heeswijk te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Frenk van Heeswijk! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.