Friedrich Meckseper (1936)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Friedrich Meckseper
Friedrich Meckseper (1936)

Friedrich Meckseper (1936)

Kunstschilder, Graficus

Friedrich MECKSEPER (Bremen 1936)

Aangeboden items
1
Verkochte items
49
Nationaliteit
Duits Duits  
Links
Favoriet
filters
Friedrich Meckseper - Mechanischer Tisch, aquatint ets kopen? Bied vanaf 250!
Friedrich Meckseper (1936) Duits Mechanischer Tisch, aquatint ets
TechniekEts/Aquatint
Afmetingen56 x 47 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 250
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Friedrich Meckseper

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Friedrich Meckseper? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Friedrich Meckseper. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Friedrich Meckseper en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Friedrich Meckseper te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Friedrich Meckseper!

Volg het aanbod kunst van Friedrich Meckseper te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Friedrich Meckseper te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Friedrich Meckseper instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Friedrich Meckseper kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Friedrich Meckseper!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Friedrich Meckseper kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Friedrich Meckseper en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Friedrich Meckseper via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Friedrich Meckseper of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Friedrich Meckseper?

Kunst kopen van Friedrich Meckseper begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Friedrich Meckseper, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Friedrich Meckseper. Om meer kans te maken om de Friedrich Meckseper te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Friedrich Meckseper! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.