Frits Goosen (1943)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Frits Goosen
Frits Goosen (1943)

Frits Goosen (1943)

Kunstenaar

Frits GOOSEN

SCHILDER

Geboren te Hilversum in 1943.

Opleiding:

Autodidact

Woont en werkt in Amsterdam

Onderwerpen: landschap, scheepvaart, havengezicht

Door: Arthur Brouwers

Aangeboden items
0
Verkochte items
7
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (20 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Frits Goosen - Bos met hert kopen? Bied vanaf 50!
Frits Goosen - Bos met hertSchilderij
Geplaatst doorGoud1971
Eindtijd 05-02-2023 om 10:22
Periode1900 t/m 1944
TechniekOlieverf
Afmetingen60 cm x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Frits Goosen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Frits Goosen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Frits Goosen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Frits Goosen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Frits Goosen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Frits Goosen!

Volg het aanbod kunst van Frits Goosen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Frits Goosen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Frits Goosen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Frits Goosen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Frits Goosen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Frits Goosen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Frits Goosen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Frits Goosen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Frits Goosen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Frits Goosen?

Kunst kopen van Frits Goosen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Frits Goosen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Frits Goosen. Om meer kans te maken om de Frits Goosen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Frits Goosen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.