• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Geo Henrotte
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Geo Henrotte

Geo Henrotte

Kunstenaar, Designer

Geo HENROTTE (20e eeuw)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
BelgischBelgisch  
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Geo Henrotte - Mediterraans Haven Gezicht - Aquarel, Prachtig Ingelijst kopen? Bied vanaf 99!
Geo Henrotte - Mediterraans Haven Gezicht - Aquarel, Prachtig Ingelijst

Tekening / Aquarel

Geplaatst doordaanj

Eindtijd 04-09-2022 om 19:42

Periode1945 t/m 1999
TechniekAquarel
Afmetingen56 cm x 71 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Geo Henrotte

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Geo Henrotte? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Geo Henrotte. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Geo Henrotte en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Geo Henrotte te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Geo Henrotte!

Volg het aanbod kunst van Geo Henrotte te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Geo Henrotte te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Geo Henrotte instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Geo Henrotte kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Geo Henrotte!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Geo Henrotte kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Geo Henrotte en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Geo Henrotte via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Geo Henrotte of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Geo Henrotte?

Kunst kopen van Geo Henrotte begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Geo Henrotte, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Geo Henrotte. Om meer kans te maken om de Geo Henrotte te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Geo Henrotte! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.