Gerard Boersma (1976)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Gerard Boersma
Gerard Boersma (1976)

Gerard Boersma (1976)

Kunstenaar

Gerard BOERSMA (1976)

Aangeboden items
2
Verkochte items
85
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Gerard Boersma - Chief kopen? Bied vanaf 575!
Gerard Boersma (1976) Nederlands Chief
TechniekAcryl
Afmetingen60 x 45 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPaneel
Openingsbod
€ 575
Bied mee Bied mee
Gerard Boersma - Dots (Vrouw kijkend naar schilderij van Larry Poons) kopen? Bied vanaf 200!
Gerard Boersma (1976) Nederlands Dots (Vrouw kijkend naar schilderij van Larry Poons)
TechniekAcryl
Afmetingen40 x 40 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPaneel
Openingsbod
€ 200
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Gerard Boersma

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Gerard Boersma? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Gerard Boersma. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Gerard Boersma en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Gerard Boersma te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Gerard Boersma!

Volg het aanbod kunst van Gerard Boersma te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Gerard Boersma te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Gerard Boersma instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Gerard Boersma kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Gerard Boersma!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Gerard Boersma kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Gerard Boersma en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Gerard Boersma via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Gerard Boersma of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Gerard Boersma?

Kunst kopen van Gerard Boersma begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Gerard Boersma, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Gerard Boersma. Om meer kans te maken om de Gerard Boersma te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Gerard Boersma! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.