Gerard Gaudaen (1927-2003)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Gerard Gaudaen
Gerard Gaudaen (1927-2003)

Gerard Gaudaen (1927-2003)

Geboren te Sint-Niklaas op 9 januari 1927 en stierf aldaar op 26 juni 2003. Volgde zijn opleiding aan de Academie in Sint Niklaas en in Gent. Hij won de prijs Baron de Brouwer voor houtgravure in 1955 en in 1958, de prijs van de Nationale Bank van Belgi

Aangeboden items
0
Verkochte items
18
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Gerard Gaudaen (1927-2003) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 18 items van Gerard Gaudaen (1927-2003) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 19 mensen die Gerard Gaudaen (1927-2003) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Gerard Gaudaen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Gerard Gaudaen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Gerard Gaudaen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Gerard Gaudaen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Gerard Gaudaen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Gerard Gaudaen!

Volg het aanbod kunst van Gerard Gaudaen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Gerard Gaudaen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Gerard Gaudaen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Gerard Gaudaen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Gerard Gaudaen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Gerard Gaudaen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Gerard Gaudaen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Gerard Gaudaen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Gerard Gaudaen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Gerard Gaudaen?

Kunst kopen van Gerard Gaudaen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Gerard Gaudaen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Gerard Gaudaen. Om meer kans te maken om de Gerard Gaudaen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Gerard Gaudaen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.