Gerard Koek (1954)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Gerard Koek
Gerard Koek (1954)

Gerard Koek (1954)

Gerard KOEK

Tekenaar, beeldhouwer, installatiekunstenaar

Geboren te Hoogeveen in 1954.

Aangeboden items
1
Verkochte items
12
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Gerard Koek - Zonder titel kopen? Bied vanaf 35!
Gerard Koek (1954) Nederlands Zonder titel
TechniekZeefdruk
Afmetingen97 x 67 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 35
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Gerard Koek

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Gerard Koek? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Gerard Koek. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Gerard Koek en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Gerard Koek te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Gerard Koek!

Volg het aanbod kunst van Gerard Koek te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Gerard Koek te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Gerard Koek instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Gerard Koek kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Gerard Koek!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Gerard Koek kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Gerard Koek en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Gerard Koek via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Gerard Koek of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Gerard Koek?

Kunst kopen van Gerard Koek begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Gerard Koek, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Gerard Koek. Om meer kans te maken om de Gerard Koek te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Gerard Koek! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.