• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Gerard Prent (1954)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Gerard Prent

Gerard Prent (1954)

Kunstenaar

Gerard PRENT (Amsterdam, 1954)

Conceptueel kunstenaar, fotograaf, graficus, installatiekunstenaar, wandschilder, schilder, beeldhouwer

Aangeboden items
1
Verkochte items
7
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (30 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Gerard Prent - Paneel mannen gevangenis Breda kopen? Bied vanaf 500!
Gerard Prent - Paneel mannen gevangenis Breda

Schilderij

Geplaatst doorsidallaert

Eindtijd17-08-2022 om 21:22

Periode2000 t/m Heden
TechniekOlieverf
Afmetingen2600 cm x 2600 cm (h x b)
DragerPaneel
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Gerard Prent

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Gerard Prent? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Gerard Prent. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Gerard Prent en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Gerard Prent te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Gerard Prent!

Volg het aanbod kunst van Gerard Prent te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Gerard Prent te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Gerard Prent instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Gerard Prent kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Gerard Prent!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Gerard Prent kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Gerard Prent en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Gerard Prent via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Gerard Prent of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Gerard Prent?

Kunst kopen van Gerard Prent begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Gerard Prent, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Gerard Prent. Om meer kans te maken om de Gerard Prent te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Gerard Prent! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.