Gerard 't Hart (1933)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Gerard 't Hart
Gerard 't Hart (1933)

Gerard 't Hart (1933)

Kunstenaar

Gerard ‘t HART (Den Haag 1933)

Schilder, graficus, beeldhouwer.

Opleiding:

Gerard ’t Hart studeerde van 1955 tot 1960 aan de Haagse Vrije Academie voor Beeldende Kunsten.

Hij woont en werkt in Den Haag.

Gerard ’t Hart maakt verschillende soorten werken; van beelden en krijttekeningen tot wandreliëfs. Inspiratie hiervoor haalt ‘t Hart uit de vele reizen die hij heeft gemaakt, waar hij toe werd gezet door zijn werkzaamheden op de schepen van de Holland Amerika Lijn. Zijn kunst eert Boeddhistische, Hindoeïstische en antieke Amerikaanse culturen, door eeuwenoude mythen, gebruiken en rituelen af te beelden. Het belangrijkste element in zijn werk is altijd de kleur; ’t Hart zet hiermee een sfeer van vitaliteit neer.

Exposities en prijzen:

Het werk van ’t Hart is naast exposities in Zwitserland en Frankrijk meerdere malen tentoongesteld in België, Nederland en Duitsland.

Aangeboden items
4
Verkochte items
251
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Gerard 't Hart - Collage incl gesigneerd boek: The paper paintings of Gerard 't Hart - 1992 kopen? Bied vanaf 65!
Gerard 't Hart (1933) Nederlands Collage incl gesigneerd boek: The paper paintings of Gerard 't Hart - 1992
TechniekCollage
Afmetingen26.5 cm x 24 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 65
Bied mee Bied mee
Gerard 't Hart - Lot van twee zeefdrukken op geschept papier kopen? Bied vanaf 50!
Gerard 't Hart (1933) Nederlands Lot van twee zeefdrukken op geschept papier
TechniekZeefdruk
Afmetingen87 cm x 69 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
Gerard 't Hart - Litho - 1992 kopen? Bied vanaf 69!
Gerard 't Hart (1933) Nederlands Litho - 1992
TechniekEts
Afmetingen60 cm x 60 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 69
Bied mee Bied mee
Gerard 't Hart - Zeefdruk, titel, INDIAAN 2, kopen? Bied vanaf 45!
Gerard 't Hart (1933) Nederlands Zeefdruk, titel, INDIAAN 2,
TechniekZeefdruk
Afmetingen80 cm x 100 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 45
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Gerard 't Hart

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Gerard 't Hart? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Gerard 't Hart. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Gerard 't Hart en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Gerard 't Hart te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Gerard 't Hart!

Volg het aanbod kunst van Gerard 't Hart te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Gerard 't Hart te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Gerard 't Hart instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Gerard 't Hart kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Gerard 't Hart!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Gerard 't Hart kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Gerard 't Hart en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Gerard 't Hart via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Gerard 't Hart of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Gerard 't Hart?

Kunst kopen van Gerard 't Hart begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Gerard 't Hart, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Gerard 't Hart. Om meer kans te maken om de Gerard 't Hart te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Gerard 't Hart! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.