Gerrit van Jeveren (1904-1986)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Gerrit van Jeveren
Gerrit van Jeveren (1904-1986)

Gerrit van Jeveren (1904-1986)

Gerrit van Jeveren 1904-1986

Aangeboden items
2
Verkochte items
8
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Gerrit van Jeveren - Polderlandschap met molen - mooi ingelijste gouache kopen? Bied vanaf 30!
Gerrit van Jeveren (1904-1986) Nederlands Polderlandschap met molen - mooi ingelijste gouache
TechniekGouache
Afmetingen26 x 38 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 30
Bied mee Bied mee
Gerrit van Jeveren - Prachtige aquarel van boerderij met omgeving kopen? Bied vanaf 50!
Gerrit van Jeveren (1904-1986) Nederlands Prachtige aquarel van boerderij met omgeving
TechniekAquarel
Afmetingen25.5 x 38 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Gerrit van Jeveren

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Gerrit van Jeveren? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Gerrit van Jeveren. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Gerrit van Jeveren en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Gerrit van Jeveren te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Gerrit van Jeveren!

Volg het aanbod kunst van Gerrit van Jeveren te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Gerrit van Jeveren te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Gerrit van Jeveren instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Gerrit van Jeveren kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Gerrit van Jeveren!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Gerrit van Jeveren kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Gerrit van Jeveren en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Gerrit van Jeveren via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Gerrit van Jeveren of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Gerrit van Jeveren?

Kunst kopen van Gerrit van Jeveren begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Gerrit van Jeveren, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Gerrit van Jeveren. Om meer kans te maken om de Gerrit van Jeveren te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Gerrit van Jeveren! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.