Gilbert Baibay (1922-2021)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Gilbert Baibay
Gilbert Baibay (1922-2021)

Gilbert Baibay (1922-2021)

Kunstenaar

Gilbert BAIBAY (Stembert 1922)

Aangeboden items
3
Verkochte items
4
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
filters
Gilbert Baibay - Abstracte compositie, olieverf op doek kopen? Bied vanaf 250!
Gilbert Baibay (1922-2021) Abstracte compositie, olieverf op doek
TechniekOlieverf
Afmetingen60 x 60 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstOp Spieraam
Openingsbod
€ 250
Bied mee Bied mee
Gilbert Baibay - Abstracte compositie, olieverf op doek kopen? Bied vanaf 195!
Gilbert Baibay (1922-2021) Belgisch Abstracte compositie, olieverf op doek
TechniekOlieverf
Afmetingen60 x 60 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstOp Spieraam
Openingsbod
€ 195
Bied mee Bied mee
Gilbert Baibay - Acrylverf op board (Groot werk!) kopen? Bied vanaf 350!
Gilbert Baibay (1922-2021) Belgisch Acrylverf op board (Groot werk!)
TechniekAcryl
Afmetingen91 x 122 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerBoard
Openingsbod
€ 350
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Gilbert Baibay

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Gilbert Baibay? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Gilbert Baibay. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Gilbert Baibay en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Gilbert Baibay te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Gilbert Baibay!

Volg het aanbod kunst van Gilbert Baibay te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Gilbert Baibay te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Gilbert Baibay instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Gilbert Baibay kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Gilbert Baibay!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Gilbert Baibay kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Gilbert Baibay en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Gilbert Baibay via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Gilbert Baibay of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Gilbert Baibay?

Kunst kopen van Gilbert Baibay begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Gilbert Baibay, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Gilbert Baibay. Om meer kans te maken om de Gilbert Baibay te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Gilbert Baibay! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.