• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Gogi Saroj PAL (1945)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Gogi Saroj PAL
Gogi Saroj PAL (1945)

Gogi Saroj PAL (1945)

Kunstenaar

Gogi Saroj PAL (1945)

Aangeboden items
2
Verkochte items
6
Nationaliteit
IndiaasIndiaas  
Links
Favoriet
FA. 
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Gogi Saroj PAL - Kali kopen? Bied vanaf 25!
Gogi Saroj PAL - KaliGrafiek (handgesigneerd)

Geplaatst doorArtDumay

Eindtijd 08-05-2022 om 19:46

Jaartal1998
TechniekZeefdruk
Afmetingen84 cm x 69.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst
Gogi Saroj PAL - Letters kopen? Bied vanaf 50!
Gogi Saroj PAL - LettersGrafiek (handgesigneerd)

Geplaatst doorArtDumay

Eindtijd 28-08-2022 om 19:39

Jaartal1998
TechniekEts
Afmetingen131 cm x 101 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Gogi Saroj PAL

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Gogi Saroj PAL? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Gogi Saroj PAL. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Gogi Saroj PAL en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Gogi Saroj PAL te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Gogi Saroj PAL!

Volg het aanbod kunst van Gogi Saroj PAL te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Gogi Saroj PAL te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Gogi Saroj PAL instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Gogi Saroj PAL kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Gogi Saroj PAL!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Gogi Saroj PAL kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Gogi Saroj PAL en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Gogi Saroj PAL via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Gogi Saroj PAL of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Gogi Saroj PAL?

Kunst kopen van Gogi Saroj PAL begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Gogi Saroj PAL, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Gogi Saroj PAL. Om meer kans te maken om de Gogi Saroj PAL te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Gogi Saroj PAL! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.