• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Guido Llinas (1923-2005)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Guido Llinas

Guido Llinas (1923-2005)

Kunstenaar

Guido LLINAS (Pinar del Río 1923 - Parijs 2005)

Lid van Los Once (Cuba)

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Cubaans
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Guido Llinas - - CUBA - OriginalHolzschnitt des Künstlers aus Pinar del Río 1969 handsigniert datiert & nummeriert kopen? Bied vanaf 65!
Guido Llinas - - CUBA - OriginalHolzschnitt des Künstlers aus Pinar del Río 1969 handsigniert datiert & nummeriert

Grafiek (handgesigneerd)

Geplaatst doorartaud

Eindtijd31-03-2022 om 22:17

VerzendingInternationaal

Kunst kopen van Guido Llinas

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Guido Llinas? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Guido Llinas. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Guido Llinas en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Guido Llinas te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Guido Llinas!

Volg het aanbod kunst van Guido Llinas te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Guido Llinas te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Guido Llinas instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Guido Llinas kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Guido Llinas!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Guido Llinas kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Guido Llinas en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Guido Llinas via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Guido Llinas of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Guido Llinas?

Kunst kopen van Guido Llinas begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Guido Llinas, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Guido Llinas. Om meer kans te maken om de Guido Llinas te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Guido Llinas! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.